Wijkgemeenten

Wijkgemeenten
De Protestantse Kerk Den Haag bestaat uit verschillende wijkgemeenten met één of meerdere locaties. Elke wijkgemeente wordt bestuurd door een kerkenraad.
lees meer »
 
Algemene Kerkenraad

Algemene Kerkenraad
In de Algemene Kerkenraad (AK) ontmoeten vertegenwoordigers van de wijkkerkenraden elkaar om taken uit te voeren die op centraal niveau geregeld moeten worden. 
lees meer »
 
Kerkrentmeesters

Kerkrentmeesters
Het College van Kerkrentmeesters (CvK) bestaat uit vertegenwoordigers van de wijkgemeenten en is verantwoordelijk voor het financieel beheer van de Protestantse Kerk Den Haag.
lees meer »
 
Diaconie

Diaconie
De diaconie wil omzien naar mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden, hen nabij zijn en waar mogelijk ondersteunen. Dat gebeurt op verschillende manieren.
lees meer »
 
Stek

Stek
Stek is de diaconale uitvoeringsorganisatie van de Protestantse Kerk Den Haag. Zo'n 45 medewerkers en 900 vrijwilligers van Stek zetten zich in voor de vrede van de stad. 
lees meer »
 
Kerkelijk Bureau

Kerkelijk Bureau
Bij het Kerkelijk Bureau kun je terecht met vragen over onder meer ledenadministratie, personeelsadministratie, geldwervingsacties, gebouwenbeheer en het Abdijkerkhof. ​
lees meer »
 
Archief

Archief
De Protestantse Gemeente Den Haag en de kerkgenootschappen die haar voor gingen, mogen terugzien op een lange en soms bewogen geschiedenis.
lees meer »
 
Fondsen

Fondsen
In sommige gevallen kunnen fondsen helpen met financiële ondersteuning van  activiteiten, projecten of studie. Drie fondsen zijn nauw verbonden met de Protestantse Kerk Den Haag.
lees meer »
 
Vacatures

Vacatures
Diaconaal werker
32 uur per week
Er zijn twee vacatures voor diaconaal werker, in de wijken Schilderswijk en Zuidwest. Als diaconaal werker zet je je samen met vrijwilligers in voor mensen uit buurt en kerk.

Afdelingsmanager Stek
32 - 36 uur per week
Stek, stichting voor stad en kerk, zoekt een afdelingsmanager die zo'n 15 projecten aanstuurt en bijdraagt aan de ontwikkeling en het beleid van de organisatie als geheel.
lees meer »