Buurt-en-kerk

Buurt-en-kerk
Buurt-en-kerkhuizen zijn diaconale plekken waar buurt en kerk samenkomen. Er is ruimte voor ontmoeting, verbinding en verdieping. Je kunt er terecht voor een keur aan gezellige en inspirerende activiteiten en kunt er hulp en praktische ondersteuning vinden.  
lees meer »
 
Shalom

Shalom
Welkom bij Shalom, het nieuwste buurt-en-kerkhuis van Den Haag! Shalom, in Den Haag Zuidwest, is een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten om van elkaar te leren, hun passies en dromen te delen en hun successen te vieren. Met activiteiten voor jong en oud.
lees meer »
 
Bethel

Bethel
In Bethel in Segbroek wordt van alles georganiseerd. Wie hier komt wordt uitgenodigd mee te bewegen in wat we voor ogen hebben: dat we betrokken raken bij elkaar. In plaats van verscheidenheid beleef je verbondenheid. Je wereld en je hart worden groter.
lees meer »
 
De Kinderwinkel

De Kinderwinkel
De Kinderwinkel is niet meer weg te denken uit Moerwijk. Het is een veilige en gezellige plek voor kinderen, tieners en  ouders uit de buurt. Er is van alles te doen: de huiswerkclub, kinderinloop, meiden- of jongensclub, het Tienerrestaurant en nog veel meer!
lees meer »
 
De Paardenberg

De Paardenberg
De Paardenberg is al 30 jaar het buurt-en-kerkhuis in de wijk Transvaal: een wijk waar heel de wereld woont. In de Paardenberg staat de omgang met elkaar centraal. Je vindt er allerlei soorten activiteiten, waarbij mensen met elkaar in contact komen. 
lees meer »
 
Buurt en Lukaskerk

Buurt en Lukaskerk
In de Lukaskerk in de Schilderswijk is altijd wel iets te beleven. Er wordt samen gezongen, samen gegeten, samen gevierd. Er is een Voedselbank en er is een inloopspreekuur. Ook is er tijd voor een kop koffie en een gesprek. Weet je van harte welkom!
lees meer »