Pioniersplekken

Pioniersplekken

Naast de bestaande kerken zijn er andere en nieuwe vormen van kerkzijn. Zoals pioniersplekken. Een pioniersplek is een netwerk of gemeenschap van mensen die op hun eigen manier hun geloof ontdekken of verdiepen. Dat kan op allerlei bijzondere manieren! 

lees meer »
 
Geloven in Moerwijk

Geloven in Moerwijk

Wij zijn een jonge huis-tuin-en-keukenkerk in een wijk waar van alles gebeurt. Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en onze buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we wonen. 

lees meer »
 
Leven in Laak

Leven in Laak

Wij zijn een netwerk van jonge mensen uit Laak die elkaar ontmoeten en leuke dingen ondernemen. Wij bouwen aan een interculturele community die uitgedaagd wordt door Jezus en inspiratie zoekt in de Bijbel. Iedereen is welkom, wat je achtergrond ook is.

lees meer »
 
LichtDelen

LichtDelen

Wij zijn LichtDelen, een nieuwe pioniersplek in de Haagse wijk Loosduinen. We vinden het belangrijk om mensen te verbinden en zo zinvolle ontmoeting te creëren. Geloven ontdekken wij op een andere, nieuwe en vooral creatieve manier.

lees meer »
 
LUX

LUX

LUX, ofwel: licht. LUX is een beweging van jonge, kritische Haagse stadsbewoners die elkaar vinden in de zoektocht naar zin, betekenis en stilte. Wij vinden onze inspiratie in het christelijk geloof en zoeken op een vernieuwende manier aansluiting bij oude tradities. 

lees meer »
 
Zinzoekers

Zinzoekers

Wat geeft mijn leven zin? Vraag jij je dat weleens af? Met Zinzoekers, een netwerk van twintigers en dertigers, zoeken we naar zin en betekenis en willen we iets betekenen voor elkaar. We organiseren ontmoetingen en events van klein tot groot. 

lees meer »