Welkom

Welkom
Van harte welkom bij de Protestantse Kerk Den Haag. In onze stad willen we present zijn en mensen iets laten zien van ons geloof, onze bezieling en ons werken aan gerechtigheid. Of je nu een oude bekende bent, of een nieuw gezicht, we leren je graag beter kennen.
lees meer »
 
Jaarrekeningen 2021

Jaarrekeningen 2021
De jaarrekeningen van de Protestantse Kerk Den Haag en de Protestantse Diaconie Den Haag voor het jaar 2021 zijn door de Algemene Kerkenraad voorlopig vastgesteld. Gemeenteleden kunnen tot en met 22 juli op de jaarrekeningen reageren.
lees meer »
 
Benefietconcert Oekraïne

Benefietconcert Oekraïne
Op zondagmiddag 3 juli is in de Maranathakerk een benefietconcert, waarvan de opbrengst bestemd is voor Oekraïne. De Haagse concertpianist Eduard Preda speelt bekende werken en eigen bewerkingen. Iedereen is van harte welkom. 
lees meer »
 
De menselijke maat

De menselijke maat
David Renkema sloot op 19 juni de jaarlijkse Wake voor Vluchtelingen af: "Bijbelse verhalen en de kerkelijke tradities reiken ons een moreel kompas aan. Vanuit dit perspectief proberen we onze weg te zoeken en ervaren we ook de kwetsbaarheid van het leven."
lees meer »
 
Solidariteitsactie

Solidariteitsactie
Doe jij ook mee met de Solidariteitsactie? Met je gift help je de kerk om met haar boodschap van geloof, hoop en liefde aan te sluiten bij het leven van mensen vandaag de dag. En te vertellen hoe belangrijk de rustpunten van gebed en lofzang zijn. 
lees meer »
 
Oorlog in Oekraïne

Oorlog in Oekraïne
De oorlog in Oekraïne betekent onbeschrijflijk veel leed voor veel mensen. Ons hart en onze gebeden gaan naar hen uit. Je kunt deelnemen aan vredesgebeden in de stad en doneren aan Kerk in Actie, dat hulp biedt via lokale partners.
lees meer »
 
Meer nieuwsberichten Meer nieuwsberichten
lees meer »