Welkom

Welkom
Van harte welkom bij de Protestantse Kerk Den Haag. In onze stad willen we present zijn en mensen iets laten zien van ons geloof, onze bezieling en ons werken aan gerechtigheid. Of je nu een oude bekende bent, of een nieuw gezicht, we leren je graag beter kennen.

De kerk is een plek waar mensen naar de verhalen uit de Bijbel luisteren, met elkaar zingen en bidden, nadenken over het leven, waar ruimte is voor troost, verwondering en twijfel, en voor hulp voor wie het nodig heeft. En soms ook gewoon een plek om te onthaasten. De kerk biedt een plek van rust. Een plek waar je tot jezelf kunt komen en even niks móet, waar ruimte is voor jouw vragen, voor jouw verhaal. In de kerk laten we ons inspireren door God en Jezus. Ieder op zijn eigen manier. De één vol overtuiging, de ander misschien wat aarzelend. Hoe dan ook: jouw manier past daar ook tussen. Je hoeft geen volleerd gelovige te zijn om naar de kerk te komen. 

In Den Haag zijn verschillende plekken waar mensen met elkaar "kerk" zijn. Je kent misschien het kerkgebouw bij jou in de buurt, waar mensen op zondag bij elkaar komen om te bidden, te zingen en elkaar te ontmoeten. Ook doordeweeks zijn er activiteiten. De laatste jaren zijn er ook nieuwe manieren van kerk-zijn ontstaan. In Den Haag is een aantal pioniersplekken en kennen we buurt-en-kerkhuizen. Op al deze plekken geven mensen op hun eigen manier vorm aan hun geloof. Kijk op de pagina Kerk in de stad om meer te lezen over de verschillende plekken van de Protestantse Kerk Den Haag. En kom een keer langs om kennis te maken!

 
Onze
kerken
Onze
pioniersplekken
Onze buurt-
en-kerkhuizen

 
terug