Kerst in Bethel

Kerst in Bethel
We vierden bijzondere kerstdagen op een bijzondere plek rondom een bijzondere familie, denkend aan een andere bijzondere familie op de vlucht. Omdat we zoveel mogelijk mensen de gelegenheid wilden geven tijdens de kerstdagen bij het kerkasiel betrokken te zijn, was de dienst op twee momenten via een livestream te volgen: op 24 december, 21:00 - 23:00 uur, toen we Kerstnacht vierden met de Haagse Dominicus en op Eerste Kerstdag 25 december, 10:00 - 12:00 uur. Je kunt deze livestream hieronder terugkijken. Ook was er op Eerste Kerstdag een bijzondere kerstboodschap te zien vanuit Bethel. Ook deze kun je via een link hieronder terugzien.

Livestream
Kijk hier de viering van Kerstochtend (10:00 - 12:00 uur) terug, waarin ds Julia van Rijn en ds Theo Hettema voorgingen. De overdenking door Julia van Rijn teruglezen? Dat kan hier.


Bekijk hier de viering van Kerstavond (21:00 - 23:00 uur), georganiseerd in samenwerking met de Haagse Dominicus. Voorgangers waren ds Derk Stegeman, Ad de Gruijter en Jolly van der Velden. Derk Stegeman verzorgde de inleiding en Ad de Gruijter de overdenking. Deze zijn hier terug te lezen.


Een kerstboodschap uit Bethel
Op Eerste Kerstdag was bij het programma Met hart en ziel van kro-ncrv een bijzondere kerstboodschap uit buurt-en-kerkhuis Bethel te zien. Met wensen van vrede en van hoop. Wensen die in Bethel zijn achtergelaten voor  het gezin Tamrazyan, maar ook voor alle mensen op onze wereld. We horen ook Hayarpi Tamrazyan, die één van haar gedichten voordraagt. De uitzending is hier terug te zien


Een kerstboodschap van Hayarpi Tamrazyan - foto: Met hart en ziel

terug