Kerkbalans 2022

Kerkbalans 2022

De kerk is een plek om je geloof te ervaren en te delen. Maar ook een plek waar mensen naar elkaar omkijken en een helpende hand bieden aan wie dat nodig heeft. Geef vandaag voor de kerk van morgen.

De kerken en pioniersplekken van de Protestantse Kerk Den Haag willen een plek zijn waar mensen God ontmoeten, omzien naar elkaar en van betekenis zijn voor hun omgeving, dichtbij en wer weg. Een plek waar je inspiratie vindt, waar verbondenheid is en waar iedereen meetelt. Gelukkig zijn we erin geslaagd ook in de coronaperiode elkaar (veilig) te blijven ontmoeten en verbonden te blijven. Zo word er omgekeken naar mensen die zich eenzaam voelen, zijn er mogelijkheden om de kerkdienst via internet te volgen en worden met veel creativiteit en veerkracht allerlei (digitale) activiteiten opgezet. 

De zaadjes voor de kerk van morgen worden vandaag geplant. Om het werk van de kerk ook in de toekomst financieel mogelijk te maken, is er de Actie Kerkbalans. Door een bijdrage te doen investeert u in een levende kerk tijdens en na corona. Dankzij de bijdragen van leden en andere betrokkenen kan het werk van de kerk doorgaan, ook in de toekomst.


Geeft u ook voor de kerk van morgen? Alle leden van de Protestantse Kerk Den Haag ontvangen eind januari een brief of e-mail over de Actie Kerkbalans. Klik op onderstaande knop om uw toezegging te doen of direct een bijdrage te geven.  Bent u geen lid van de kerk maar wilt u wel een steentje bijdragen? Hartelijk dank! Uw gift kunt u doen via deze link

De kerk is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Uw gift is daarom (deels) aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Klik hier voor onze ANBI-gegevens.
 

terug