Zomerstek 2021

Zomerstek 2021
Het kan weer: elkaar ontmoeten en samen een leuke activiteit doen of een workshop volgen. Zomerstek vindt dit jaar plaats van 19 juli t/m 27 augustus 2021, met 52 zinnige, inspirerende en gezellige activiteiten voor ouderen in Den Haag. Er is voor ieder wat wils.

Zomerstek bestaat uit leuke, zinnige, inspirerende en gezellige zomerse activiteiten, georganiseerd door Stek, stichting voor stad en kerk, in samenwerking met kerken en maatschappelijke organisaties. Deze zijn speciaal bedoeld voor ouderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen, maar iedereen is welkom.

Op 19 juli 2021 gaat weer een nieuwe editie van Zomerstek van start, rekening houdend met de dan geldende voorschriften van het RIVM. Er is ruime keuze aan activiteiten, van een kennismaking met de Hebreeuwse taal tot een bezoek aan de Bijbeltuin. Of heb je altijd al eens achter de schermen willen kijken bij Voedselbank Haaglanden? Je kunt ook kiezen voor een workshop innerlijk pelgrimeren, een ontmoetingstafel, vilten sieraden maken en nog veel meer.

Download de folder voor een overzicht van alle 52 activiteiten, of vraag de folder op bij Stek via 070-3181616 of info@stekdenhaag.nl
 

Folder Aanmeldformulier

 
terug