Zomerstek 2019

Zomerstek 2019

In juli en augustus organiseert Zomerstek weer gezellige en inspirerende activiteiten. Doe bijvoorbeeld mee met een spelochtend, stoelyoga of een middag quilten. Of schrijf je in voor een workshop over het Scheveningen van vroeger of innerlijk pelgrimeren!

Zomerstek is alweer toe aan de 14e editie. Er zijn dit jaar maar liefst 60 verrassende en gezellige workshops, georganiseerd door Stek, in samenwerking met verschillende kerken en andere organisaties. Zomerstek is in het bijzonder bedoeld voor ouderen uit Den Haag die niet op vakantie gaan, maar iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom bij de activiteiten. Deelname is bijna altijd gratis, voor een aantal activiteiten vragen we een kleine bijdrage voor materiaalkosten (€ 1,00, of € 2,50). Even inschrijven is voldoende maar wel noodzakelijk. Inschrijven kan tot 23 juni. 

Klik op de afbeeldingen hieronder om de folder en het inschrijfformulier te downloaden. Deze liever per post ontvangen? Neem dan contact op via de contactgegevens onder aan deze pagina.
 


Folder

Inschrijfformulier

Zomerstek
Postbus 371
2501 CJ Den Haag
070-3181616

 
terug