Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk
De kerk kan niet zonder haar vele vrijwilligers. Vind jij het ook leuk om een steentje bij te dragen aan projecten in de kerk en in de stad? Er is vast een vrijwilligersklus die bij je past.

Ziekenbezoek, jeugdactiviteiten, steun aan kwetsbare groepen, het organiseren van de kerkdienst: heel veel activiteiten in en rond de kerk worden door vrijwilligers gedaan. Als je graag met je handen bezig bent, kun je bijvoorbeeld helpen met klusjes in het gebouw, koffie schenken of bloemstukken maken. Ook het bestuur van de kerk wordt door vrijwilligers gedaan, zowel in de wijkkerken als in de centrale organen. Wil jij je talenten inzetten voor jouw kerk? Informeer er dan naar de mogelijkheden. Men zal blij zijn met je interesse! 

Ook de activiteiten van de buurt-en-kerkhuizen en de projecten van de Diaconie en van Stek zouden niet mogelijk zijn zonder de inzet van vrijwilligers. Er wordt van alles georganiseerd: van maaltijden en inloopspreekuren tot maatjesprojecten en vakantieweken. Neem eens een kijkje op de vacaturebank van Stek of er een leuke klus voor je bij zit. 
 
terug