Vacatures

Vacatures
Projectsecretaresse
32 uur
Heb jij er plezier in als zaken gesmeerd lopen? En wil je jouw talenten graag inzetten bij een organisatie die werkt aan een stad waar iedereen tot zijn recht kan komen? Stek, stichting voor stad en kerk heeft een vacature voor een ervaren en communicatieve projectsecretaresse: iemand die er voor zorgt dat het proces van de fondsenwerving niet hapert of vastloopt en die het leuk vindt om bij verschillende projecten een handje te helpen. Iemand die goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig taken uitvoert.
Reageren kan tot en met 30 mei 2021.
Eindredacteur Kerk in Den Haag
freelance, 60-65 uur per editie
Kerk in Den Haag is een professioneel, journalistiek gemaakt maandblad, website en sociaal medium. Uitgever is een groep Haagse kerken, waaronder de Protestantse Kerk Den Haag. In verband met het vertrek van de huidige eindredacteur zoekt de uitgever een ervaren journalist, die de ambitie heeft Kerk in Den Haag op een eigentijdse manier vorm en inhoud te geven.
Reageren kan tot en met 27 mei 2021.
Assistent controller

32 uur
Hebben jaarrekeningen en begrotingen voor jou geen geheimen? Word jij enthousiast als alle cijfers kloppen en helder en overzichtelijk zijn weergegeven in toegankelijke management analyses? Dan willen wij graag kennis met je maken! Stek, stichting voor stad en kerk is de uitvoeringsorganisatie van de Protestantse Kerk Den Haag. Stek zoekt een assistent controller, die het financieel-administratieve team komt versterken dat werkt voor de Protestantse Kerk en Diaconie Den Haag en Stek. Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en werk jij graag voor een organisatie waarin betekenisvol werk centraal staat? Misschien is deze functie dan wel iets voor jou.
Reageren kan tot en met 16 mei 2021.

Lees ook het korte interview met onze controller Jannes Bot, die vertelt wat het werk bij Stek anders maakt dan een baan bij een bedrijf.


 
terug