TOP 2000 kerkdienst

TOP 2000 kerkdienst
Op zondag 30 januari gebeurt er iets bijzonders in de Christus Triumfatorkerk: een TOP 2000 kerkdienst, met muziek van o.a. Di-rect, Bløf en Leonard Cohen. Je kunt de TOP 2000 kerkdienst vanaf 17:00 uur online volgen. Log je in en doe je mee?

Het plan voor deze bijzondere dienst bestond al een tijdje, maar verschillende keren stak corona er een stokje voor. Maar op 30 januari gaat het echt gebeuren: een kerkdienst met daarin alleen muziek uit de TOP 2000. Muziek met inhoud. Populaire muziek die het leven beschrijft. Met alle vragen, twijfel, hoop en euforie. De TOP 2000 staat er vol mee. Die muziek klinkt in deze TOP 2000 kerkdienst. Geen orgel maar een band met toetsen, percussie gitaar, bas en dwarsfluit. 

Het thema is 'I'm strong'. In dat thema klinkt de muziek van Di-rect, Bløf, Miss Montreal, Danny Vera, Leonard Cohen, Laura Daigl anders. Zeker als we het naast een verhaal uit de Bijbel leggen, waarin Elia nieuwe kracht krijgt in de woestijn van zijn leven. Vier het online mee! 
TOP 2000-kerkdienst
Online, vanuit de Christus Triumfatorkerk
Zondag 30 januari 2022
17:00 uur
Volg de Top 2000 kerkdienst via deze link

De band bestaat uit: Christian Hutter (toetsen), Arie Kraaijeveld (gitaar), Servaas van der Zijden (percussie), Abel Rote (bas), Imme van den Akker (dwarsfluit), Sanneke Hendrich, Miriam Busse, Annika Kruithof, Nynke Hutter en Sebastiaan Kranenburg (zang). Liturg is ds. Jaap van den Akker.
 
terug