Daniëlle Horbach

Daniëlle Horbach
Iedere week spreekt Ad van Nieuwpoort in de online serie Tegengif stadsgenoten over leven in schrale tijden, ter bemoediging en inspiratie. In deze aflevering een gesprek met Daniëlle Horbach, over de spannende tijden in de ziekenhuizen.
lees meer »
 
Conny Kalkhoven

Conny Kalkhoven
Iedere week spreekt Ad van Nieuwpoort in de online serie Tegengif stadsgenoten over leven in schrale tijden. het zijn gesprekken ter bemoediging en inspiratie. In deze aflevering een gesprek met Conny Kalkhoven, over het wel en wee in haar boekhandel. 
lees meer »
 
Hester Brandenhorst

Hester Brandenhorst
Iedere week spreekt Ad van Nieuwpoort in de Duinzichtkerk met stadsgenoten over leven in schrale tijden, ter bemoediging en inspiratie. In deze aflevering van de serie Tegengif een gesprek met Hester Brandenhorst, directeur-bestuurder van SWZ-zorg.
lees meer »
 
Willem Wiegersma

Willem Wiegersma
Elke week gaat Ad van Nieuwpoort in de Duinzichtkerk in de online serie Tegengif in gesprek over leven in schrale tijden. In deze aflevering een gesprek met Willem Wiegersma, directeur van Basalt revalidatiecentra, waar veel COVID-patienten komen revalideren. 
lees meer »
 
Jaap de Hoop Scheffer

Jaap de Hoop Scheffer
Elke week gaat Ad van Nieuwpoort in de Duinzichtkerk in de online serie Tegengif in gesprek over leven in schrale tijden. Het zijn gesprekken ter bemoediging en inspiratie. We zijn alweer toe aan de 11e aflevering, met een gesprek met Jaap de Hoop Scheffer. 
lees meer »
 
Louise Kortman

Louise Kortman
Elke week gaat Ad van Nieuwpoort in de Duinzichtkerk in gesprek met een stadsgenoot, over leven in schrale tijden. In de 10e editie van de serie Tegengif: een gesprek met Louise Kortman, directeur van de Oranje Nassauschool. Hoe beleven de kinderen de nieuwe lockdown? 
lees meer »
 
Jan van Zanen

Jan van Zanen
In de 9e editie van het online programma Tegengif komt Jan van Zanen, burgemeester van Den Haag, aan het woord. Een gesprek over kennismaken met Den Haag en haar inwoners in een opmerkelijke tijd en de veerkracht van de stad in tijden van corona.
lees meer »
 
Eline Luijten

Eline Luijten
Tegengif is een online programma waarin Ad van Nieuwpoort gesprekken voert met stadsgenoten, over hoe wij elkaar hoop en inspiratie kunnen bieden, in moeilijke tijden. In de 8e editie van Tegengif een gesprek met ondernemer Eline Luijten. 
lees meer »
 
Constantijn van Oranje

Constantijn van Oranje
Voor wie steekt Constantijn van Oranje een kaarsje op in deze schaarse tijden? Hij spreekt erover met Ad van Nieuwpoort, in de 7e aflevering van de serie Tegengif: gesprekken vanuit de Duinzichtkerk, ter bemoediging en inspiratie.
lees meer »
 
Claartje Kruijff

Claartje Kruijff
Iedere week praat Ad van Nieuwpoort met mensen over leven in schrale tijden, ter bemoediging en inspiratie. In deze aflevering van Tegengif: theoloog Claartje Kruijff. Ze praat over haar nieuwste boek: "Stevig staan in een kwetsbare wereld".
lees meer »
 
Chance Pennington de Jongh

Chance Pennington de Jongh
Het is alweer de vrijfde editie van Tegengif: een online serie met gesprekken over hoe wij elkaar hoop en inspiratie kunnen bieden, in deze schrale tijden. Dit keer gaat Ad van Nieuwpoort in de Duinzichtkerk in gesprek met Chance Pennington de Jongh.
lees meer »
 
Derk Stegeman

Derk Stegeman
In deze vierde editie van Tegengif: een gesprek met Derk Stegeman, directeur van Stek, stichting voor stad en kerk. Ad van Nieuwpoort spreekt in de Duinzichtkerk met hem over hoe het is om in corona-tijd mensen te helpen die geen helper hebben.
lees meer »
 
Jaap Smit

Jaap Smit
Iedere week spreekt Ad van Nieuwpoort stadsgenoten over leven in schrale tijden, ter bemoediging en inspiratie. In deze aflevering gaat hij in gesprek met Commissaris van de Koning Jaap Smit. "Als je weet dat je kan zwemmen, geeft het niet hoe diep het water is". 
lees meer »
 
Anne-Helene Borgts

Anne-Helene Borgts
Iedere week spreekt Ad van Nieuwpoort  vanuit de Duinzichtkerk met stadsgenoten over leven in schrale tijden. We horen verhalen over hoop en inspiratie in moeilijke, maar ook bemoedigende tijden. Deze week in de tweede editie: Anne-Helene Borgts.
lees meer »
 
Ad van Nieuwpoort

Ad van Nieuwpoort
In de serie Tegengif spreekt Ad van Nieuwpoort vanuit de Duinzichtkerk met stadsgenoten over leven in schrale tijden, ter bemoediging en inspiratie. In deze eerste uitzending komt hij zelf aan het woord, in een vraaggesprek met Chris van Wieren.
lees meer »