Herfstvakantie in Taizé

Herfstvakantie in Taizé
Van Den Haag naar Taizé, ga je mee? Deze herfstvakantie reizen we met een groep tieners en jongvolwassenen tussen 15 en 29 jaar naar Taizé. Om mee te kunnen gaan, hoef je niet regelmatig in de kerk te komen. Je bent van harte welkom!

Taizé zet je aan het denken èn geeft je de mogelijkheid je hoofd leeg te maken. Niets moet en er mag veel. Taizé is een leefgemeenschap in Frankrijk waar zo’n 100 broeders wonen. De plek is in 1940 opgericht door broeder Roger en zijn huis stond ook na de oorlog open voor iedereen. Jongeren uit de hele wereld zijn welkom om een week in Taizé te zijn. Een dag in Taizé bestaat uit ochtendgebed, bezinning of ontmoeting, middaggebed, werken voor de gemeenschap, avondgebed en daarna ontspanning en ontmoeting. Behalve het werken voor de gemeenschap, zijn alle onderdelen vrijwillig. Of je dus gaat voor de gezelligheid, de ontmoeting of voor rust & stilte, je kunt het allemaal ervaren in Taizé! We vertrekken op zondag 15 oktober heel vroeg en komen op zondag 22 oktober weer thuis.

Voor wie nieuwsgierig is naar de Taizé-ervaring van leeftijdsgenoten of denkt aan meegaan, houden wij een informatieavond op maandag 4 september. Op die avond vertellen we je meer over een week in Taizé en kun je al je vragen stellen. Ben je jonger dan 18 jaar? Neem dan een ouder/verzorger mee naar de informatieavond. Als kosten een belemmering zijn, zoeken wij naar een oplossing.
Meld je vóór 31 augustus aan via info@pkn-denhaag.nl voor de voorlichtingsavond.

Tot 4 september!
Voorlichtingsavond reis naar Taizé
Parkstraat 32
Maandag 4 september
19:30 uur
aanmelden via info@pkn-denhaag.nl
  
terug