PaasChallenge

PaasChallenge
Doe je mee met de PaasChallenge? Aan de hand van QR-codes maak je een wandeltocht en moet je er aan de hand van opdrachten en aanwijzingen achter komen welke rol jij hebt in het verhaal. In de dagen rond Pasen kun je in meerdere wijken meedoen. 

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je via je telefoon het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen. Nou, dat kan, in de Paaschallenge! Gewoon in de straten van Den Haag.

De PaasChallenge van 2021 is een coronaproof QR-codespel waarbij deelnemers in kleine groepjes mee kunnen doen. Even weg van je beeldscherm, Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier. De PaasChallenge 2021 is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. Iedereen is welkom, ook als je niet of niet zo vaak in de kerk komt. Het spel is voor iedereen goed te spelen zonder voorkennis. 

Je kunt een PaasChallenge/Paastocht doen in de volgende wijken:
Bezuidenhout (27 maart t/m 5 april): klik hier voor meer informatie 
Segbroek (29 maart t/m 3 april): klik hier voor meer informatie 
Loosduinen (30 maart t/m 5 april): klik hier voor meer informtie 
Scheveningen (29 maart t/ 3 april): klik hier voor meer informatie

Ontdek het zelf en doe mee!
 
terug