Kliederkerk Bethel

Kliederkerk Bethel
Welkom bij de Kliederkerk op zondag 27 maart, in buurt-en-kerkhuis Bethel! Kliederkerk is een vrolijke en speelse activiteit op een zondagmiddag: kinderen en volwassenen ontdekken samen een bijbelverhaal of bijbels thema. Het thema is: Genoeg om te delen. 

Het programma duurt ongeveer twee uur. In die tijd hebben we drie rondes: samen ontdekken, samen vieren, samen eten. In de eerste ronde staan vele vormen van creativiteit centraal. In de tweede ronde komen de diverse lijnen bij elkaar in een viering. Deze viering is laagdrempelig en kort, met liedjes en een verhaal als de belangrijkste ingrediënten. Met de derde ronde, een eenvoudige maaltijd, sluiten we de Kliederkerk af. Dit keer doen we dat allemaal rond het thema ‘Genoeg om te delen’. Iedereen is welkom: kinderen en ouders, jongeren en ouderen, mensen uit de buurt, of je nu kerkelijk bent of helemaal niet. En neem ook gerust nog iemand mee! Passend bij het thema vragen we iedereen om iets (klein of groter, maar in ieder geval: houdbaar) mee te nemen voor de Voedselbank.
Kliederkerk Bethel
Buurt-en-kerkhuis Bethel
Thomas Schwenckestraat 28, Den Haag
Zondag 27 maart 2022
16:00 - 18:00 uur
Aanmelden voor 23 maart via info@jeugdwerkdenhaagwest.nl, onder vermelding van "Kliederkerk" en het aantal volwassenen en het aantal kinderen tot 12 jaar.
 
terug