Buurtgemeente Laak

Buurtgemeente Laak
Buurtgemeente Laak is een christelijke geloofsgemeenschap in de wijken Laak en Spoorwijk. Het is een kleinschalige en laagdrempelige gemeenschap van mensen die samenkomen om te vieren, te leren en te dienen. Samen zijn zij in en voor de buurt aanwezig. De kerkdiensten worden gehouden in de Oase in Spoorwijk.

Kerk in Laak is sinds begin 2021 een 'buurtgemeente' in het Haagse stadsdeel Laak. Zonder eigen wijkpredikant en kleiner en eenvoudiger dan een wijkgemeente. Vandaar: buurtgemeente. 

Buurtgemeente Laak Laak heeft (bijna) elke zondag kerkdiensten in de Oase, Van Meursstraat 1. Verder is er een wekelijkse buurtkoffie op vrijdagmiddag, gespreksgroepen (o.a. het AlleenCafé voor rouwenden), op dinsdagmiddag een wekelijks avondgebed en, na corona, weer een cantorij op woensdagavond. Voor activiteiten met jongvolwassenen en jonge ouders wordt samengewerkt met de pioniersplek Leven in Laak. De kerkdiensten zijn ook te volgen via Kerkomroep. De buurtgemeente heeft nog geen website, maar is wel per e-mail bereikbaar.
 
terug