Actie Kerkbalans: doe mee

Actie Kerkbalans: doe mee

Jouw steun is de sleutel tot creëren van een bloeiende geloofsgemeenschap. Met kerken en pioniersplekken als plek waar we ons spiritueel kunnen ontwikkelen, anderen ontmoeten en een positieve impact hebben op onze samenleving. Geef jij ook?

Met jouw financiële bijdrage kunnen we samen meer bereiken dan we ons kunnen voorstellen. Je donatie helpt ons om:

Inspirerende diensten en activiteiten te organiseren, met betekenisvolle woorden, muziek en gebed;
Jeugd- en jongvolwassenenwerk te ondersteunen, zodat we de volgende generatie kunnen inspireren en begeleiden in hun geloof;
Maatschappelijke projecten voor de buurt en de stad door te zetten of te beginnen, zoals hulp aan mensen in nood en ondersteuning voor kwetsbare groepen;
Onze historische kerkgebouwen te onderhouden, zodat ze een toevluchtsoord kunnen blijven voor gebed en bezinning.

Laten we samenwerken om onze kerk nog sterker en levendiger te maken. Jouw financiële gift, hoe klein of groot ook, draagt bij aan een gemeenschap waarin we samen kunnen groeien in geloof en liefde. Doneer vandaag en maak het verschil. Samen kunnen we het geloof delen, de gemeenschap versterken en de wereld een beetje mooier maken. Dank je wel voor je vrijgevigheid! 


Meedoen met de Acte Kerkbalans
Alle leden van de Protestantse Kerk Den Haag ontvangen eind januari een brief of e-mail over de Actie Kerkbalans. Met het daarbij horende formulier kunt je jouw financiële bijdrage gemakkelijk regelen. Of gebruik onderstaande knop om een incasso machtiging te doen.Het bankrekeningnummer voor de giften voor Kerkbalans is NL38 RABO 0373 7207 77.

De kerk is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een gift is daarom (deels) aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Klik hier voor onze ANBI-gegevens.
terug