Helpen

Helpen
Duizenden mensen hebben het kerkasiel gedragen, op talloze manieren. Als voorganger, door langs te komen, te helpen met klusjes, via donaties en steunbetuigingen, door gebed. Al deze hulp is hartverwarmend. We willen iedereen die betrokken was bij het kerkasiel heel hartelijk danken.

Financiële gift
Wil je helpen? Aan het kerkasiel en de afronding hiervan zijn kosten verbonden. Giften zijn van harte welkom. Een gift kun je overmaken naar NL83 INGB 0009 5168 45, ten name van Stek te Den Haag, onder vermelding van "Kerkasiel".
Doneren kan ook via PayPal: gebruik fa@stekdenhaag.nl of klik op onderstaande knop.
 
Heel hartelijk dank voor je steun en gift.

Projecten voor vluchtelingen
De Protestantse Kerk Den Haag is al lange tijd actief in projecten voor vluchtelingen in ons land en in onze stad. Diakenen en anderen staan gevluchte mensen bij met raad en daad en kerken bieden een veilige plek waar iedereen welkom is en zijn of haar verhaal kan doen. Ook zijn er enkele stadsbrede projecten die vluchtelingen ondersteunen. Wil je weten op welke manieren je deze projecten kunt ondersteunen, als vrijwilliger, met een gift of op een andere manier? Neem dan eens een kijkje op www.stekdenhaag.nl/vluchtelingen
 
terug