Actie Kerkbalans

Actie Kerkbalans

De kerk is een plek om je geloof te ervaren en te delen. Maar ook een plek waar mensen naar elkaar omkijken en een helpende hand bieden aan wie dat nodig heeft. Actie Kerkbalans is er om het werk van de kerk financieel mogelijk te maken. Doe je ook mee?

De kerken en pioniersplekken van de Protestantse Kerk Den Haag willen een plek zijn waar mensen God ontmoeten, omzien naar elkaar en van betekenis zijn voor hun omgeving, dichtbij en wer weg. De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Na een aantal lastige jaren staan de kerkdeuren nu weer wagenwijd open en daar zijn we dankbaar voor! Daarom is het nu tijd om weer vooruit te kijken. Zodat we ook in de toekomst van betekenis kunnen zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend kunnen zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk. 


Geef jij ook voor de kerk van morgen? Alle leden van de Protestantse Kerk Den Haag ontvangen eind januari een brief of e-mail over de Actie Kerkbalans. Klik op onderstaande knop om je toezegging te doen of direct een bijdrage te geven.  Ben je geen lid van de kerk maar wil je wel een steentje bijdragen? Hartelijk dank! Je gift kun je doen via deze link

De kerk is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Je gift is daarom (deels) aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Klik hier voor onze ANBI-gegevens.
 

terug