Vacatures

Vacatures

Predikant 
0,9 fte
De Lukaskerk en de Evangelisch-Lutherse Gemeente, in de binnenstad van Den Haag, zijn op zoek naar een predikant voor 0.9 fte. We zoeken een predikant (v/m), die oog heeft voor pastorale noden én diaconale behoeften. Een goede luisteraar, die geduld heeft en ziet wanneer mensen extra aandacht nodig hebben. Iemand die affiniteit heeft met diverse doelgroepen: ouderen, jongeren, mensen uit alle windstreken en met verschillende achtergronden. Iemand die ‘binnen’ en ‘buiten’ weet te verbinden en geniet van de diversiteit in onze gemeente en de stad. We zoeken een predikant die zich kan bewegen in en tussen de verschillende gemeenschappen en de kansen en rijkdom van verschillende liturgische tradities kan benutten.
Meer weten over de vacature? Lees dan verder in de profielschets. Hierin vind je ook informatie over de beide gemeentes.
Heb je interesse? Dan horen we graag van je! Reageren kan tot en met 22 januari 2019 via

Vrijwilligerscoördinator
16 uur
Het Oecumenisch Aandachtscentrum in Den Haag is een “huiskamer” voor mensen die ontmoeting, inspiratie, bezinning of stilte zoeken. Persoonlijke aandacht is ons belangrijkste aanbod. Zes dagen per week worden in het hart van de stad ca. 50 bezoekers per dag met koffie en thee ontvangen door onze enthousiaste vrijwilligers. Veel van onze bezoekers behoren tot de groep sociaal kwetsbare mensen. Zij vinden in het Aandachtscentrum een plaats waar niets hoeft en waar naar behoefte vrij kan worden gesproken over lief en leed, levensvragen en geloof. We zoeken een vrijwilligerscoördinator die samen met de pastor en ca 50 vrijwilligers de gastvrije ontvangst van onze bezoekers vorm en inhoud wil geven.
Lees verder in de uitgebreide vacaturetekst
Ben jij onze nieuwe collega? Reageer dan snel - uiterlijk 25 januari 2019 - via
 

terug