Vacatures

Vacatures
Predikant Duinzichtkerk
38 uur
De wijkgemeente Archipel-Benoordenhout is een actieve en betrokken geloofgemeenschap. De gemeente wil een gastvrij huis en vertrouwd adres in de wijk zijn en is tevens een hechte en mondige gemeenschap van verschillende generaties. Deze gemeente zoekt een jeugdige, aansprekende en betrokken predikant(e) die midden in de kerk, wijk en wereld staat. 
Lees verder in de uitgebreide vacaturetekst. Solliciteren kan tot uiterlijk 14 juni 2019. 

Afdelingsmanager Stek (tijdelijk)
24 - 32 uur
15 juli - 1 december 2019

Binnen Stek, de organisatie voor diaconaal en missionair werk van de Protestantse Kerk Den Haag, zetten bijna 50 medewerkers zich samen met ruim 900 vrijwilligers in voor de vrede van de stad. De projecten zijn ondergebracht in twee afdelingen. Voor vervanging tijdens het zwangerschapsverlof van een van de huidige managers zoekt Stek een flexibele en communicatieve afdelingsmanager, voor de periode 15 juli (of zo spoedig mogelijk daarna) tot 1 december 2019.
Lees verder in de uitgebreide vacaturetekst. Solliciteren kan tot en met 29 mei 2019.

Medewerker facilitaire dienst
20 uur
In het kantoorgebouw aan Parkstraat 32 zijn onder meer Stek, stichting voor stad en kerk en het Kerkelijk Bureau van de Protestantse Kerk Den Haag gevestigd. We zoeken een collega die er met plezier voor zorgt dat de belangrijkste huishoudelijke taken goed gedaan worden. Je zorgt er onder meer voor dat er op tijd koffie en thee klaarstaan en dat de vergaderzalen en keuken opgeruimd en schoon zijn.
Lees verder in de uitgebreide vacaturetekst. Solliciteren kan tot en met 24 mei 2019.
 
terug