Kom naar het Congrestival!

Kom naar het Congrestival!
Heb jij zin in een middag vol nieuwe ideeën, inspiratie en leuke ontmoetingen? Kom naar het Congrestival op zondag 16 februari in de Grote Kerk! Een gratis inspiratiefestival voor jong en oud, voor iedereen met belangstelling voor kerk-zijn in de 21e eeuw. 

Het wordt een levendige dag, georganiseerd door de Protestantse Kerk Den Haag. Je kunt er workshops volgen over onderwerpen die leven bij de verschillende pioniersplekken en kerken die Den Haag (en omstreken) rijk is. Loop binnen en laat je verrassen door alle verschillende vormen van kerk-zijn en de manieren waarop je handen en voeten kunt geven aan je geloof. Aan het begin van de dag houden de workshopleiders een enthousiaste elevatorpitch over wat hen bezighoudt. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Kies je workshop uit en ga samen aan de slag met het onderwerp. Een greep uit de onderwerpen: nieuwe en originele vormen van kerk-zijn; de bijzondere liturgie die ontstond tijdens het kerkasiel; zin zoeken en vinden op onverwachte plekken; een "Schooltje van Barmhartigheid". Kom langs en laat je inspireren!

Kinderen zijn van harte welkom en kunnen meedoen met het kinderprogramma, met onder andere een interactief Godly Playverhaal. Jonge kinderen kunnen terecht bij de creche. 

Houd deze website in de gaten voor het volledige programma, dat binnenkort verschijnt. We zien je graag bij het Congrestival op 16 februari! 
Congrestival
Missionair inspiratiefestival

Grote Kerk
Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag
Zondag 13 februari 2020
12:00 uur: Inloop en informatiemarkt
12:45 uur: Opening met elevatorpitches
13:15 uur: Workshops
14:30 uur: Napraten onder het genot van een hapje en drankje
15:30 uur: Slotviering
Aanmelden is niet nodig
 
terug